Math4you

Math4you Academie

Ik ben momenteel hard aan het werken aan mijn eigen leerplatform: de Math4you Academie. 


De eerste cursus die hierop beschikbaar zal zijn (tegen begin juli 2022) is "Statistiek voor psychologen, deel 1" uit 1e bachelor psychologie aan de KULeuven. Ik heb de voorbije jaren al meermaals bijles gegeven bij deze cursus, dus ik weet zeer goed hoe ik de leerstof moet aanbrengen, welke vragen je op het examen kan verwachten, ... 


Meer concreet ga ik als volgt te werk: 

  • De leerstof is opgedeeld in kleine, behapbare onderdelen.
  • Elk onderdeel begint met een video over de theorie (inclusief voorbeelden). Daarna volgt er een video met een aantal oefeningen die ik stap voor stap uitwerk. Als laatste volgt er een derde video met een aantal voorbeeldexamenvragen die ik eveneens stap voor stap uitwerk. 

Het grote voordeel van deze aanpak is dat je de video's zo vaak kan bekijken als je zelf wenst. Herhaling is dan ook de sleutel tot succes! 


Daarnaast is er een mogelijkheid om aanvullend vraag- en antwoordsessies te volgen. Deze gaan online door in kleine groepen. 


Om toegang te krijgen tot de Academie heb je een login nodig. Neem contact op indien je interesse hebt om deze cursus te volgen en dan leg ik je de tarieven en mogelijkheden uit. 


Naar de Academie